Het Lab

Het Lab Amsterdam

Transformatorweg 32
1014 AK Amsterdam
020 3346498

   openingstijden

  hetlab@beestboulders.com

   route

  Like ons

  Volg ons

Het Lab Amsterdam
Onze eerste hal die volledig gericht is op het boulderen. Deze vestiging in Amsterdam heeft maar liefst 1.500 vierkante meter oppervlakte. Met bijna 200 boulders en de uitgebreide trainingsfaciliteiten kun je je helemaal uitleven. De uitgebreide keuken met zijn heerlijke maaltijden, de gezellige plekjes, de open haard en de kids-area zorgen voor de perfecte balans tussen inspanning en ontspanning tijdens het boulderen.
Restaurant
Het Lab Amsterdam heeft veel gezellige plekjes zoals bij de open haard, boven de boulderhal of bij het vuur op ons stadstrand. Hier kun je ontspannen en genieten van één van de heerlijke maaltijden of tussendoortjes van onze uitgebreide keuken.

Wij voeren een seizoensgebonden kaart om milieuvriendelijker te werken en altijd de beste en verse ingrediënten in huis te hebben.

Winkel
In onze uitgebreide winkel vind je alles wat je nodig hebt voor je klim- en boulderactiviteiten. Ons assortiment bestaat uit klimschoenen, pofzakken, kleding en meer! Voor persoonlijk advies en vragen over producten kan je altijd bij het personeel terecht.

Voor advies over welke klimschoenen passen bij jou niveau kun je een winkelafspraak maken.

Jeugd
Iedereen vanaf 6 jaar mag op elk moment langskomen bij het Lab Amsterdam, ook als je geen ervaring hebt. Na een korte veiligheidsinstructie helpen we je op weg, waarna je zelfstandig met een ouder kunt boulderen bij ons in de hal! Kinderen tot 12 jaar dienen altijd onder actieve begeleiding van een volwassen begeleider te boulderen.

Heb je eerder geboulderd en wil je graag elke week bij ons op les? Doe dan mee met onze jeugdclub! Bij het Lab Amsterdam hebben we momenteel 2 jeugdgroepen op zaterdagochtend en 1 groep op woensdagmiddag.

Introductie Boulderen

Maak kennis met boulderen
20,50
  • Veiligheidsinstructie voor boulderen 
  • Zelfstandig aan de slag
  • Incl. entree, schoenen en registratiekosten

Basic Techniek Cursus

De basis technieken onder de knie krijgen?
45,00
  • Leer de belangrijkste technieken
  • 3 lessen van 2 uur
  • Exclusief entree

Winkelafspraak

Maak hier je winkelafspraak voor het Lab
gratis
  • Wil je zeker zijn van hulp in de winkel?
  • Boek dan een winkelafspraak
  • Gratis en vrijblijvend advies

Neem contact op

Stuur een e-mail naar de vestiging