Slider_HomeDHC6

Beest Boulders Den Haag Centrum 

In het hart van de stad, aan de Grote Marktstraat, vind je onze nieuwste en grootste boulderhal! Met meer dan 250 boulders bieden wij een ongeëvenaarde ervaring voor zowel beginnende als ervaren boulderaars. Beest Boulders Den Haag Centrum biedt talloze mogelijkheden om deze bouldersport te ontdekken en je klimvaardigheden te verbeteren. Door de centrale ligging van de hal is deze gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, de fiets en de auto.

Grote marktstraat 26
2511 BJ Den Haag
070 2196802

Openingstijden

Klik hier voor de openingstijden van onze vestigingen.

Training
Naast onze diverse boulders, beschikt onze hal over een grote trainingsruimte waar je terecht kunt voor al je kracht- en flexibiliteit-oefeningen. Zo beschikken we over een verstelbaar Kilterboard, een vast Kilterboard, campus- en hangboards, gewichten en nog veel meer! Kortom, alles om je te helpen groeien en je skills te ontwikkelen.
Restaurant
Trek of dorst gekregen tijdens je sessie? Dan staat onze keuken voor je klaar! Neem plaats in onze lounge voor een heerlijke maaltijd of een drankje. Ook als je niet klimt, ben je van harte welkom om te genieten van de sfeer in onze hal. Kom ook zeker flexwerken onder het genot van een heerlijke kop koffie.
Winkel

In onze shop kun de beste boulder uitrusting en accessoires vinden. Van klimschoenen en crash pads tot chalk bags en brushes, we hebben het allemaal. Onze shop biedt een uitgebreide selectie van topmerken. Voor vragen staat ons  personeel altijd klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte uitrusting.

Introductie Boulderen

Maak kennis met boulderen
22,00 / 20,50
  • Veiligheidsinstructie van boulderen 
  • Zelfstandig aan de slag
  • Inc. entree en schoenen

Basic Techniek Cursus

Leer de basis technieken!
50,00
  • Leer de basis van het boulderen
  • 3 lessen van 2 uur
  • In Beest Boulders beschikbaar