Boulderen

Boulderen is een spectaculaire vorm van klimmen, waarbij er geklommen wordt tot maximaal 4,5 m. Als je valt, val  je op een dikke mat. Boulderen is voor iedereen.

 reserveer een dagkaart

  vanaf 8 tot 99 jaar, tot 18 jaar onder begeleiding van een volwassene

 Het Lab, Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Leiden

Boulderen
Boulderen is een explosieve en spectaculaire manier van klimmen. Je beklimt letterlijk een rotsblok. Omdat er in Nederland geen rotsblokken zijn, boulderen we op boulderwanden met een maximale hoogte van 4,5 meter. De “boulders” zijn puzzels die je oplost met techniek, kracht en denkwerk. Anders dan bij klimmen heb je bij boulderen geen touw en klimgordel nodig.

Dikke valmatten onder de boulders zorgen voor de veiligheid. Naast de gezonde uitdaging die boulderen biedt is het ook nog eens onwijs sociaal! Moedig elkaar aan tijdens het boulderen en puzzel samen naar oplossingen om de boulders te halen. Het sociale karakter van de sport en de behulpzame community maken de sfeer in onze boulderhallen super gezellig en open voor iedereen!

Nog nooit geboulderd?
Volg dan een introductieles, te reseveren via de bovenstaande link. Je betaald hiervoor alléén je entree en schoenen, de introductie krijg je er van ons gratis bij!

Reserveren is verplicht voor groepen van meer dan 6 personen. Boulderen is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, maar kinderen moeten tot 18 jaar onder actieve begeleiding van een volwassene boulderen.

Waar kun je boulderen?
Sinds 2016 heeft de klimmuur ook boulderhallen. We zijn gestart met Het Lab, in amsterdam. Een grote, zeer complete boulderhal met zelfs een chefkok in de keuken. Daarna kwam De Fabriek in Haarlem. Op steenworp afstand van onze klimmuur kun je hier naar hartelust boulderen, shoppen in de riante winkel en genieten van de gezelligheid.  Beest Boulders in den haag is onze 3e boulderhal. direct naast het station hollandsspoor vind je in The Globe zowel onze klim als boulderhal.

Klimmuur Centraal en Klimmuur Den Haag de Uithof hebben, naast klimmen ook een serieuze boulderruimte die zeker een bezoek waard is.

Introductie Boulderen

Maak kennis met boulderen
19,75 volwassenen / 18,- jeugd
  • Veiligheidsinstructie van boulderen 
  • Zelfstandig aan de slag
  • Inclusief entree, schoenen en registratie

Kinderfeestje Boulderen

Een super spannend en leuk feestje
24,50 per kind
  • Met limonade
  • Optioneel met pannenkoeken
  • Per 3 kinderen 1 volwassene

Basis Techniek Training

Drie trainingen vól bouldertechniek
36,50 exclusief entree
  • Leer de belangrijkste technieken
  • 3 lessen van 2 uur
  • Exclusief entree

Vestigingen

In welke vestiging wil je boulderen?

Het Lab Amsterdam

Deze vestiging in de hoofdstad van Nederland heeft maar liefst 1.500 m2 oppervlakte. Niet alleen hebben we uitgebreid aanbod boulder en trainingsmogelijkheden, maar ook een gezellig horecaplein en een chefkok in de keuken.

Transformatorweg 32 – 1014 AK – Amsterdam

Beest Boulders Den Haag

Gevestigd in “the globe” in Den Haag, direct gelegen naast het treinstation Den Haag Hollands Spoor. In hetzelfde pand zit Klimmuur Hollands Spoor. Alles voor de klimmer én boulderaar onder 1 dak!

Waldorpstraat 15 F – 2521 CA – Den Haag

Beest Boulders Amsterdam

De nieuwste boulderhal in Amsterdam! De grote zus van het lab Amsterdam, Boulderhal de Fabriek en Beest Boulders Den Haag. Een oppervlakte van ongeveer 3300 M².

Willem de Zwijgerlaan 338 – 1055 RD – Amsterdam

Beest Boulders Rotterdam

Benthemplein 10 – 3032 CC – Rotterdam

Beest Boulders Leiden

Draadbaan 49 – 2352 BM – Leiderdorp

Jeugd

Bij Beest Boulders hebben we een uitgebreide keus in mogelijkheden voor kinderen en jeugd. We hebben een actief jeugdteam waar enthousiast wordt gesport. Daarnaast bieden we introductielessen aan voor jeugd en kinderpartijtjes voor een te gekke verjaardag.

Groepen & bedrijven

Boulderen met collega’s is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Gezellig, uitdagend en verbindend. Kom gezellig boulderen en bereik met jouw team de top.

Onderwijs

Bij Beest Boulders laten wij leerlingen spelenderwijs kennis maken met de sport. Denk hierbij aan: kracht, balans, tactiek, vertrouwen, doorzettingsvermogen en conditie.

Volwassenen

Wil je kennis maken met boulderen? Volg dan een introductie en ontdek snel hoe leuk, uitdagend en inspannend deze sport is